Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ

Δεν σας φοβόμαστε! Δεν θα μας φιμώσετε!


Θαυμάζει κανείς βλέποντας το ήθος των στελεχών της άθεης Κυβέρνησης του  ΣΥΡΙΖΑ. Οποιος διαφωνεί μαζί τους υβρίζεται και λοιδoρείται χωρίς κανένα σεβασμό. Αυτό είναι το νέο ήθος που θέλουν να φέρουν στην κοινωνία και στην Πατρίδα μας.

«Επίθεση» και «οχετό» χαρακτήρισε ο Mητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος το σχόλιο της υποδιοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης Ελένη Γιακουμάκη σε ανάρτηση τής κ. Βάλιας Βαγιωνάκη στο Facebook και εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι η χανιώτισσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδοκίμασε το εν λόγω κείμενο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Φεβρουαρίου 2019, η κα Βαγιωνάκη έγραψε στο Facebook «κάποιες σκέψεις διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιου». Κάτω από το κείμενο της κυρίας Βαγιωνάκη, η κα Γιακουμάκη σχολίασε ως εξής: «Πόσο κρίμα τη θέση που υπηρέτησε ο μέγιστος των ιεραρχών Ειρηναίος να διακονεί σήμερα αυτός ο ολίγιστος, εγωκεντρικός, εμπαθής τύπος που χρησιμοποιεί ακόμη και τον άμβωνα για να ξεράσει τη χολή και το δηλητήριο της ψυχής του. Κρίμα…».
Previous Article

ΛΙΘΟΥ ΚΡΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου