Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Τρομερή Αποκάλυψη από το Παγγαίο Όρος για την Κυβέρνηση: «Και αυτοί θα πέσουν…»


Τρομερή Αποκάλυψη από το Άγιον Όρος για την Κυβέρνηση
Αποκαλυπτικός όσο ποτέ άλλοτε σύγχρονος γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους…
Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους επόμενους που θα κληθούν να αναλάβουν την εξουσία της χώρας:
«Κοιτάξτε τι γινόταν κατά το παρελθόν, όταν δηλαδή ο παλαιός Ισραήλ παρέκλινε του ορθού δρόμου της ταπείνωσης και των εντολών του Θεού, Έρχονταν οι Φιλισταίοι, ή οι Ασσύριοι, ή οι Βαβυλώνιοι και τους αιχμαλώτιζαν μέχρι να συνετισθούν και να αλλάξουν ρότα. Το ίδιο γίνεται και σήμερα. Τη θέση των Φιλισταίων και των υπολοίπων δυναστών έχουν πάρει οι Ευρωπαίοι και οι μεγαλοτραπεζίτες. Από την άλλη υπήρξαν άρχοντες βασιλιάδες στην Ελλάδα ανέντιμοι και πονηροί ως οι όφεις. Υποκριτές που ξεπέρασαν τους Φαρισαίους Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι, φιλοτομαριστές υπουργοί και κάθε λογής τύποι χωρίς τσίπα είχαν στρώσει το χαλί του ολισθηρού δρόμου χωρίς επιστροφή.
Το ίδιο κάνουν και οι παρόντες με άλλο φυσικά τρόπο. Και αυτοί θα πέσουν πολύ γρήγορα εάν δεν εγκαταλείψουν – πράγμα δύσκολο – το φρούτο της αθεϊας, το οποίο καθορίζει το πως να πορεύονται. Ο Θεός όμως αφουγκράστηκε πολλούς αγίους που κρύβονται επιμελώς και πολύ σύντομα από τις στάχτες, όπως παλιά θα δώσει ηγέτη άξιο να κυβερνήσει την Ελλάδα. Θα δώσει ακόμα και άγιο θρησκευτικό ηγέτη που θα αναλάβει να ανοικοδομήσει τον τόπο πνευματικά δίδοντας τέλος στην πολιτική της αρπαχτής, των φονικών – καταστρεπτικών συμβιβασμών και της ιδιοτέλειας.
Μπορεί να μηχανεύονται οι κύκλοι της ανομίας να αναδείξουν θρησκευτικό ηγέτη φιλικά προσκείμενο στον παπισμό για να εξυπηρετηθούν τα υπό το μόδιον καταστροφικά για την Ορθοδοξία μας σχέδια τους και να μας οδηγήσουν στη σταδιακή αποδοχή της πανθρησκείας αλλά ο Θεός ας γνωρίσουν καλά έχει άλλα σχέδια που θα τους αιφνιδιάσουν δυσάρεστα εκείνους που τρέφουν κούφιες προσδοκίες και ευχάριστα τον πιστό λαό». «Στύλος Ορθοδοξίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου