Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

"ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ"




ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ...
Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΟΤΙ:"Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...", ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ,  (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ) ΕΣΠΕΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ !!!


 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ:
<<ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΣΤΟΧΑ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΕΙΠΕ:
"ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ ..." 
ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΤΑΣΗ ...
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ...
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ...
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ... 
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Α' ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο "ΕΛΕΗΜΩΝ" ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ...
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ>> !!!   

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΘΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ... 

Α. Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ:"Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ… ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


Συνεχίζοντας τον παγκοσμιοποιητικό και πανθρησκευτικο το κατήφορο ο Πάπας της Ρώμης και τα τελευταία χρόνια επίτιμος… συνπροσευχητής του πατριάρχη Βαρθολομαίου, δήλωσε σε δημόσια συγκέντρωση ότι ο Ιησούς δεν ήταν τίποτα παραπάνω από… ένας απλός άνθρωπος!
Πλέκοντας το εγκώμιο του Ιησού, στον οποίο απέδωσε την παράδοση της προσευχής στην ανθρωπότητα, δήλωσε το καταπληκτικό ότι ο Ιησούς δεν.. ήταν πνεύμα. Ο Ιησούς ήταν ένα πρόσωπο, ένας άνθρωπος με τις πληγές του Σταυρού που προσεύχεται για εμάς.
Η δήλωση αυτή ότι ο Ιησούς είναι ένας απλός άνθρωπος και όχι Θεάνθρωπος, μας θυμίσει την αίρεση του Αρείου που είχε ταλαιπωρήσει την Ορθοδοξία και η οποία καταδικάστηκε στην Α Οικουμενική Σύνοδο. Την αντίληψη αυτή καλλιεργεί και η Νέα Τάξη που επιδιώκει να την επιβάλλει στην ανρθωπότητα.
Αυτός είναι ο Πάπας της Ρώμης τον οποίο Ορθόδοξοι ιεράρχες αποκαλούν αδελφό τους και ορισμένοι ακόμα και…Άγιο!
(ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΦΗΚΑ)
http://nikosxeiladakis.gr 


Β. ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΟΓΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ


Foto


Η πανθρησκεία και η παγκοσμιοποίηση με την στήριξη της δυτικής παπικής εκκλησιάς σε όλο της το μεγαλείο.
Με τη πρωτοβουλία του Marc Andrus, παπικού επισκόπου του Σαν Φραντζίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, και την συμβολή των «μεγάλων» δασκάλων της γιόγκα, Pujya Swami, Chidanand Saraswati και Sadhvi Bhagawati Saraswati, από το Άσραμ Parmarth Niketan, οργανώθηκε μέσα στον καθεδρικό παπικό ναό της πόλης σεμινάριο Γιόγκα και επιδειχτήκαν κλασικές ασκήσεις αυτής της παραθρησκείας που τελευταία έχει γίνει πολύ της μόδας!
Μάλιστα ο παπικός επίσκοπος έβγαλε και λόγο τονίζοντας την μεγάλη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας καθώς η κίνηση αυτή, όπως ισχυρίστηκε, θα διαδώσει την… αγάπη και την ειρήνη μεταξύ των θρησκειών! Μάλιστα!
Λέτε να δούμε τέτοια… «αγαπητικά» φαινόμενα και στον τόπο μας ; Να θυμηθούμε ότι πριν από λίγο καιρό Ιεράρχης Ορθόδοξος ελληνικής μητρόπολης τύπωσε και μοίρασε το… Κοράνι στην εκκλησία του λέγοντας πως είναι… ιερό βιβλίο.
Αλλοίμονο μας!
http://nikosxeiladakis.gr 

 +++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου